ScaleHealth, dé accelerator voor life sciences, breidt uit naar België

ScaleHealth, een internationaal toonaangevende innovatiehub voor life sciences bedrijven, komt naar België op voorspraak van Lucien De Busscher (EY) en Professor Pascal Verdonck (UGent – MedTech Flanders).

ScaleHealth Belgium zal worden onderbracht in de Orsi Academy in Gent, een marktplaats waar academici, investeerders, sectorspecialisten, overheden, dienstverleners en natuurlijk start-ups en scale-ups uit de life sciences industrie samenkomen.

ScaleHealth fungeert als een one-stop-shop dienstverlener voor start-ups en scale-ups, die hen in contact kan brengen met brede waaier aan stakeholders in de gezondheidszorg. Die kunnen gratis lid worden van de community en krijgen zo vlot toegang tot het ecosysteem van ScaleHealth in de VS waar het (in Los Angeles) zijn hoofdzetel heeft. Omgekeerd zal ScaleHealth Belgium een springplank vormen voor Amerikaanse bedrijven die naar Europa willen uitbreiden.

https://www.bloovi.be/artikels/ondernemersnieuws/2021/scalehealth-de-accelerator-voor-life-sciences-breidt-uit-naar-belgie